Exhibitors

Sundvolden-Hotel_Hall-1

Det nærmer seg det 27. Nordic Sound Symposium. Noen har allerede sendt inn ønske om utstillingsplass. Her følger nærmere info om de muligheter det er for å presentere utstyr og tjenester dere tilbyr.

Utstilling

Utstillingen blir arrangert i nær tilknytning til forelesningssalen Utstillingsplassen er begrenset til 157m2. Det er åpent for både våre medlemmer og andre å leie plass her. Medlemmene betaler kr. 200/m2, andre betaler kr. 400/m2. I tillegg kommer leie av utstillingsvegger på kr. 100/m. Siden plassen er begrenset vil vi tildele like deler plass til alle dersom utstillingsområdet blir overbooket.

Det er mulig å bestille utstillingsplass i foajeen utenfor forelesningssalen. Dette kan muligens være interessant for noen. Det bemerkes at dette området ikke er sikret om natten. Det ligger dog rett ved siden av resepsjonen.

Møterom. Det er noen få møterom i etasjen over foajeområdet. Disse kan leies til selvkost. Det er litt ulike priser på rommene. Det varierer mellom 2500 NOK – 3750 NOK pr. dag. Her gjelder prinsippet om først til mølla. Ønske om utstillingsplass. Vi har fått noen ønsker om plass. Vi ber om at andre som ønsker plass sender inn disse så snart som mulig.

Rigging av utstilling

Rigging kan starte opp fra torsdag 31.05. kl. 0900

Kontaktperson for booking og informasjon er Kristian Ludvik-Bøhmer

Epost: kristian.ludvik-bohmer@nrk.no

Mobil: 90115366

Tip a friendTips en venn