Mediability Norway AS

mediability 340x104

Media City Bergen
Lars Hilles gate 30 
5008 Bergen

+47 482 81 000
sales@mediability.com
www.mediability.com

Mediability er Norges ledende leverandør av produkter og løsninger for profesjonell videoproduksjon og kringkasting. Firma ble stiftet i 1998 og vi har gjennom årene opparbeidet oss et svært omfattende og rikholdig produktspekter med kjente merkenavn og leverandører. I 2013 slo vi oss sammen med Video Solution Experts i Danmark og Sverige og vi teller i dag 25 ansatte fordelt på Norge, Danmark og Sverige. Vi representerer mange ledende merkevarer innen vårt fagfeltet og har løsninger i de fleste prisklasser som dekker utstyrsbehov innen opptak, post produksjon og distribusjon for produksjonsbransjen, kringkasting, skole og industri.

Vår salgsavdeling står beredt til å hjelpe deg løse dine utstyrsbehov. Ved hjelp av vårt brede produktspekter og lang erfaring fra bransjen vil våre selgere kunne hjelpe deg velge riktig utstyr for jobben du står ovenfor. Salgsavdelingen når du på sales@mediability.com eller per telefon +47 482 81 000. Oversikt over våre produkter finner du og i vår nettbutikk.

Vår avdelingen for systemintegrasjon og support har god kunnskap om de siste trender i fagfeltet og kan tilby  en rekke tjenester for å hjelpe deg løse dine utfordringer. Vi tilbyr konsultasjon, system- og arbeidsflytdesign, integrasjon, installasjon og support bygget rundt løsningene Mediability kan levere. Dette rangerer fra løsninger for opptak i felt og studio, postproduksjon, lagring, arkivering, media asset management, streaming og playout samt hjelpe å få på plass gode overordnede rutiner for en moderne filbasert arbeidsflyt gjennom hele produksjonsprosessen

Mediability jobber mot kunder i Norge, Sverige og Danmark og har lokale kontorer i Trondheim, Bergen, Stavanger, Oslo og København.

Tip a friendTips en venn