Procom Music AS

Procom logo_150x150

Nedre Storgate 23
3015 Drammen


Tlf.: 32 20 83 30
Epost: mail@procom.no
www.procom.no

Procom Music ble startet i 1996 av Robert Storm Olsen. Han hadde allerede da lang fartstid i bransjen som produsent og musiker, men var visjonær nok til å starte det som da var Nordens første nettbutikk for musikkinstrumenter innen spesialfeltene hi-tech, synth, data, programvare og pro-audio. Allerede fra dag en var det svært viktig å ha relevant og til enhver tid oppdatert informasjon på nettsiden. Og konseptet strakte seg lengre enn det. Vi skulle også lagerføre hovedandelen av de markedsførte varene på nettsidene, og etterstrebe raskest mulige leveringstid til våre kunder.

Til tross for at noen på den tiden trodde at en butikk på nettet bare var tull, viste dette seg å være et vinnende konsept. Kombinasjonen av kunnskap og gode priser gjorde Procom kjent i vårt vidstrakte land.

Nå, mange år senere, er vi forsatt ledende i Norge. Vi er stolte av nettsidene våre, og er glade for at de er så flittig besøkt både av folk som skal handle nytt utstyr og de som søker informasjon om produktene. Vi ønsker som før at de visuelle innslagene skal være ryddige og enkle, og samtidig detaljerte og lekre. Kort sagt, ønsker vi å gi deg Norges beste nettside for musikkinstrumenter og lydutstyr.

Tip a friendTips en venn